Vi kommer att göra en serie av presentationer kring olika ämnen som har med Visual Studio Team System och Team Foundation Server att göra. Ämnen som jag på olika sätt har hört att många är intresserade av att få veta mera om.

MagnusJuvasDen första presentationen är den 19 september och handlar om hur man jobbar  effektivt med projekt i VSTS/TFS. Talaren, Magnus Juvas ifrån Transcendent Group, har jobbat med dessa frågor under en längre tid hos flera kunder.

Anmäl er. Jag glömde att säga att det är gratis. Vi ses där. Platsen är Microsoft i Stockholm.

Registrera online (Länken uppdaterad) 

den 19 september 2007 09:00 – den 19 september 2007 12:00
Välkomsttid: 08:30

ALM LIVE onsdagen den 19 september
Kraven på mjukvaruutvecklingsprojekt hårdnar hela tiden. Projektledare måste frekvent kunna ge statusrapporter och prognoser med god kvalitet, något som oftast både är svårt och tidskrävande. Utvecklingsarbetet måste följa en metod och resultatet av arbetet måste vara spårbart för att leva upp till krav på säkerhet och kontroll. Utan bra verktyg så är det omöjligt för en projektledare att leva upp till dessa krav. Visual Studio 2005 Team System kan hjälpa projektledaren och resten av utvecklingsteamet att leva upp till dessa krav utan att det blir en alltför tungrodd arbetsmiljö för utvecklarna.

Under seminariet kommer Magnus Juvas att berätta och visa hur Team System kan användas för att på ett effektivt sätt strukturera, hantera och följa upp arbetet i utvecklingsprojekt. Magnus Juvas jobbar som konsult på Transcendent Group och har arbetat med Team System i större utvecklingsprojekt sedan 2005. Magnus anlitas också frekvent som kursledare för utbildningar i Team System och systemarkitektur hos utbildningsföretaget Jönsson & Lepp. Den grupp inom Transcendent Group som Magnus tillhör arbetar med att hjälpa organisationer med att införa och förbättra sitt arbete med Team System.

Välkommen på en intressant förmiddag. Stanna gärna och mingla under lunchen som serveras klockan 12.00. Klockan 13.00 kör vi igång med MSDN Update som riktar sig till dig som är intresserad av att få reda på det allra senaste!