Tack för att du läser det här! Det innebär att du på något sätt håller kollen på min blogg och eftersom det inte har hänt så mycket under sommaren så har du ändå inte tappat hoppet.

Sommaren är alltid lite speciellt. Dels som svensk, när man skall försöka leva ut allt det som man har tryckt inne under resten av året. Men dels också som anställd på Microsoft. Microsoft har nämligen årsavslut sista juni, vilket innebär att i början av sommaren avslutar vi mycket och i slutet av sommaren planerar vi mycket. Och vi är faktiskt fortfarande lite i planeringsfasen, även om vi gör annat också. (Jag har bland annat anordnat ett Windows Phone Codecamp, vilket var riktigt lyckat.)

Även om inte all planering är klar vill jag ändå berätta om vissa saker som händer under hösten.

Jag kommer själv att satsa mycket på Windows Phone och det är något som jag verkligen tycker är roligt. De flesta av er vet att nästa version av telefonen, med produktnamnet Mango, är mycket snart här. (Externa utvecklare har haft den sedan slutet av juli.) Vi håller också på att utveckla vårt samarbeta med Nokia, vilket har gott väldigt bra.

Runt telefonen kommer flera saker att hända under hösten. Jag sitter just nu och planerar för WP Developer Mania II, som kommer i november. Vi kommer att anordna Codecamps och annat. Naturligtvis kommer vi att satsa online också. Men mer om detta senare när vi har fått dessa pusselbitar på plats.

Utöver detta, väntar vi på samma sätt som många av er, på konferensen Build i mitten av september. En konferens som är startskottet för vår nästa version av Windows. Jag kommer själv att vara där tillsammans med många andra ifrån Sverige. Det är över 100 svenskar anmälda dit.

Så min blogg lever, men jag funderar på att flytta till WordPress och Squarespace. Vi får se vad som händer.

/dag