Hej igen.

Det har varit ett tag sedan. Min bortavaro har berott på att jag har jobbat på Skype som utvecklare under ett par månader och helt har gått upp i det arbetet.

Men nu är jag tillbaka och laddar inför semestern, som börjar om två dagar. Innan dess vill jag ta upp några saker som är på gång.

Windows Phone 8

Äntligen har nästa version av Windows Phone lanserats. Det är en spännande ny version med flera stora förändringar, inklusive ny startskärm och c++ stöd. Läs mer här om nya Windows Phone 8.

Event Metro Map

Vill du veta vad som händer inom Windows 8, Windows Phone 8 och Azure på utvecklarfronten så skall du gå hit. Det är vår nya site där vi samlar olika arrangemang som kommer att gå av stapeln.

Dev Days: Visual Studio 2012 den 25-27 september

(Malmö, Göteborg och Stockholm)

Se nyheterna i Visual Studio 2012!

Microsoft och Transcendent Group AB presentera nyheterna i Visual Studio 2012 och lägger extra fokus på ALM. Vi går igenom applikationslivscykel kedjan från ide till verklighet. Applikationslivscykeln (ALM) ger dig möjlighet att utveckla bättre lösningar och applikationer på kortare tid.

Anmäl er här

Utveckla en Window 8-app och tjäna 15000 kr

Pellesoft utmanar dig härmed att utveckla Windows 8 app(ar) under juli, augusti, september och ända fram tills Windows 8 släpps på marknaden. Vi stöttar med information om hur och Swenug anordnar träffar där du kan få hands-on hjälp med din app och en god bit mat.

Samtliga bidrag garanteras dessutom ett App Excellance Lab hos Microsoft där man går igenom appen och optimerar den för publicering i Windows Store. Du kan alltså bli bland de första att publiceras i Windows Store!

Mer information om Pellesoft’s tävling finns här.