Konferensen Build är den mest hemlighetsfulla konferens som jag någonsin har varit på. Detta känns lite ovanligt för oss som jobbar med Microsoft där man vanligtvis är rätt öppen med saker som kommer att hända. Det känns mer som en Applekonferens där man är hur hemlighetsfull som helst.

För elva år sedan på Professional Developer Conference i Orlando var det förra gången som allt kändes nästan lika hemligt. Det var då som .NET lanserades och för mig, som var vanligt deltagare på konferensen, var detta något helt nytt. .NET förändrade väldigt mycket för oss utvecklare.

I magen känns den konferens som jag nu är på väg till på ungefär samma sätt. Något stort är på väg att presenteras och det kan påverka mig och mitt arbete på många sätt. Skillnaden den här gången är att det inte endast är en förändring för oss som utvecklare utan också oss som användare av Windows.

Jag vet inte speciellt mycket om vad som kommer att presenteras på Build, vilket kanske låter lite konstigt, eftersom jag jobbar på Microsoft. Men jag kan säga er att detta är så viktigt att nästan hela min avdelning åker. Detta har aldrig hänt förut.

Om ett par dagar vet vi mer och det enda som jag kan säga idag är att vi lever i en spännande tid med många nya möjligheter framför oss.