Är just nu i Redmond, vilket som de flesta av er säkert redan vet är Microsoft’s huvudkontor. Många spännande möten med produktgruppen för Windows Phone.

TechDays 2012 Windows Phone Pre Conference

Jag har träffas och planerat med Ben Riga hur vi skall lägga upp denna dagen i Örebro, eller som Ben säger Oerebrå.. Det är alltså en heldag den 24 April och som inkluderas i TechDays. Det kommer att bli en kul och intressant dag för er som ännu inte har börjat med utveckling på Windows Phone.

Agendan kommer att publiceras nästa vecka på siten. Men redan nu kan ni genom denna video höra lite vad vi har tänkt oss.

Det kommer också finnas några dragningar om Windows Phone under själva huvudkonferensen, men inte så många. Så vill du verkligen lära dig den här spännande plattformen så rekomenderar jag dig att ta tid och vara med på den här dagen.

Windows Phone finns nu i 63 länder

I torsdags tryckes på knappen för att öppna för ytterligare 23 marknader i vår Marketplace. Så nu kan vi nå ändä fler människor med appar för Windows Phone.

Jag skall snart, via en vän, översätta någon av mina till kinesiska och för första gången ha potentiell en miljard mäniskor som min målgrupp.

PS. Man måste uppdatera sin app för att de skall synas på de nya marknaderna. Och tänkt på att det finns vissa hårdare krav på appar som bland annat publiceras i Kina.

Testarhasse testar att testblogga

Min kollega Hans Wallentin och smygit igång en ny blogg om testning. Det verkar också handla en hel del om ALM.

image

Hälsa gärna på den. Testbloggen – Hasses Hörna