Vad jag har väntat på IE 9 RC. Den är så mycket bättre än betareleasen, speciellt om man vill testa "HTML5". (Jag sätter HTML5 inom dubbelfnuttar eftersom detta inte är en enskild standard utan snarare ett paraply av saker som kanske kommer att bli standard. Jag kommer att återkomma med mina erfarenheter i att gräva ned mig i denna standardjungel snart.)

Appropå det. När jag är ute och demonstrerar så tror många att vi inte kan installera någon webbläsare ifrån en konkurrent och de tycker att det är lite spännande att de ser att jag har någon annan läsare installerad. Men så är det inte.

På min maskin har jag följande webbläsare installerade för att kunna jämföra sidorna som jag skriver:

  • Internet Explorer 9 9.0.8080.16413
  • Google Chrome 10.0.648.11
  • Opera 11.01
  • Firefox 4.0b11
  • Safari 5.0.3