“Hjälp, jag kör inte på senaste versionen av .NET!”

Nu är det dags att vi ses för en Developer Roadshow. Det var ett tag sedan och jag är riktigt sugen. Vi kanske sågs på Tech X i höstas men alla har ju inte möjlighet att resa till Stockholm.

Vi kommer till er den här gången. I april ger vi oss ut på roadshow och vi hoppas att ni kan komma. Boka in datumet i era kalendrar!

  • Skellefteå 10 april
  • Lund 22 april
  • Göteborg 24 april
  • Stockholm 29 april

Målet med roadshowen är att ge er den information ni behöver i ert dagliga arbete och ge er en brygga mellan verkligheten som den är idag och det nya som vi trummar för.

Agendan håller fortfarande på att sättas men fokus kommer att ligga på web och Windows Azure. Vi kommer att utgå från ett fiktivt case som vi arbetar med under hela dagen.

Vi kommer att tillsammans med er diskutera hur man utifrån sin webforms-applikation kan lyfta vissa bitar för att ge bättre funktionalitet. Det kommer bland annat att handla om Single Page Applications (SPA), Responsive Design och SignalR för pushning av data från servern till klienten.

Vi kommer också att diskutera hur man kan använda Azure för att underlätta, inte bara produktionsmiljön utan även utvecklings- och testprocessen.

Vi vill jättegärna ha er feedback på detta och input på om det är något ni saknar. Lämna feedback på #DevRoadshow. Vi bevakar den taggen hela tiden.

Vi kommer även att lämna gott om tid till frågor och önskemål under dagen.  

Dagen pågår  9.00 – 16.30 och kommer att kosta 995 sek per person. Självklart ingår frukost, lunch och eftermiddagsfika.

Men det slutar inte 16.30! Efter en halvtimmes paus fortsätter vi in på kvällen med en fördjupning kring Windows Azure. Vi avbryter bara för lite förtäring och håller på till ca 20.00.

Efter det bjuder vi på lite förfriskningar och mingel med talarna innan vi rundar av kvällen.

Kvällens Windows Azure fördjupning börjar kl 17.00 och är gratis! Du behöver alltså inte komma på dagen för att vara med på kvällen.

Vi vill dock att du registrerar dig så vi vet hur mycket pizza vi ska köpa in.

Registreringen kommer att öppna den väldigt snart. Håll utkik här!

Till dess, boka datumet i din kalender och väl mött i april!