Leftcol_mainlogoGame erbjuder, om man har bonuskort (vilket är gratis) möjligheten till öppet köp på sina spel i tio dagar. Det innebär att jag kan ta hem spelet och spela det och gillar jag det inte är det bara att gå tillbaka med det.

Detta tycker jag är mycket bra. Det är ofta som jag tyvärr väljer ett spel som jag inte riktigt gillar och så grämer man sig över att ha ett tråkigt spel liggande hemma.

Det hände mig i helgen. Jag köpte MediEvil till min PSP. Det är säkert ett bra spel, men inget som jag föll för. Utan att direkt ha tänkt på det, så hade jag skrivit på för att få ett bonuskort, när jag köpte spelet. Det sista försäljaren sade när jag gick var att jag skulle komma ihåg att jag hade tio dagars öppet köp. Det var inget jag tänkte på då, men vad glad jag blev när jag märkte att spelet var något som jag gärna skulle vilja byta.

Som sagt, jag gick dit igår och böt det till ett annat. Och det var inga problem. Kanon. Det här är verkligen något som jag tycker är bra.

Ps.
Jag vet inte om det gäller alla plattformar eller om det finns några andra restriktioner. Men för PSP verkade fungera klockrent.