Av Jessica Engström

När Build 2012 utannonserades förra året och vi (jag och min man) hörde att det skulle hållas I Redmond blev vi fantastiskt sugna på att åka dit, när vi fick reda på att det dessutom skulle hållas on campus var det inte längre en fråga OM vi skulle åka :).
Andra kanske föredrar en romantisk resa till Paris eller till Thailand eller liknande, detta är för oss bra mycket roligare.

Några av höjdpunkterna var att få träffa så mycket trevligt folk från hela världen. Att få fick chansen att intervjua Scott Hanselman, Pete Brown, Rob Relay och några till. Intervjuerna finns på Jimmys Youtube

Sessionerna höll riktigt bra kvalitet, I videon ovan pratar jag och Tess Ferandez om just Build 2012 och nämner ett par bra sessioner 🙂

Vi vet fortfarande inte vad det blir för sessioner I år, men jag har höga förväntningar. Speciellt skulle jag vilja se sessioner om Windows 8.1, Windows Phone, UX och nya Xbox One såklart.

Följ allt själv på http://www.buildwindows.com/