Av Jessica Engström

Man kan säga att det märktes att det var den stora festen igår, trots att bussarna till konferensen gick mycket senare än tidigare dagar så var det ganska folktomt på första sessionen.

En av sessionerna jag gick på som är värd att nämnas var med Pete Brown. Han är en underskattad äkta geek m ni frågar mig. “The Wow Factor – Making your Windows Store Apps promotable” heter sessionen.

IMG_0126 (640x480)

Om ni utvecklar appar till windows men inte är jätteintresserade av att titta på alla design sessioner från build så se denna!
Även ni som ser design sessionerna eller känner att ni kan den biten redan kan jag rekommendera denna till.
Han går igenom vad som utmärker en bra app som har chans att bli upplyft i store och i reklam osv.
Saker man bör tänka på såsom promo bilder, vad man ska tänka på när det gäller splashscreen bilder och beskrivningen av appen osv.

Det var överlag ganska mycket lugnare tempo idag både bland deltagare, talare och utställare. Utställarna fullkomligt öste ut sina giveaways som man förut hade behövt att göra en motprestation för att få, jag fick bland annat en snygg datormus, en mini usb hubb och en keps 🙂

Imorgon kommer det att kännas tomt utan Build, men alla sessioner finns att titta på I efterhand här http://channel9.msdn.com/Events/Build/2013 så man kan förlänga känslan lite extra, eller om man inte hade möjlighet att vara med på plats.