Av Jessica Engström

Det är supersvårt att välja mellan alla olika sessioner som finns att gå på. Det är 14st att välja på för varje period. Det är jättemånga bra så jag är tacksam att allt spelas in 🙂

IMG_3824 (640x427)

Keynoten var såklart bra, om inget annat så för att alla fick en Surface Pro och en Acer Iconia surfplatta 😛

Efter det gick jag på “Windows Phone Design for Developers” med Corrina Black. Hon är en bra talare och gick noga igenom alla design principer med exempel.
I sessionen “Windows Store Overview for Windows 8.1: new design, new promotion and monetization opportunities” får man på djupet se hur Windows Store för Windows 8.1 ser ut, han visade verkligen allt.

Nästa session hoppade jag faktiskt över och gick och tittade på utställningen av olika datorer och devices och designteamet från Microsoft UK (tror jag) erbjöd designråd eller t.o.m. hjälp med en app du håller på med eller planerar.
Man bokar tid och sitter ner och skissar och pratar, det är jättelärorrikt.

Sista sessionen valde jag att gå på “Windows Phone: Building great UI with XAML” Det var en bra session att gå på som I princip tog vid där Corrinas session slutade.
Han visade en app som var ganska basic och inte så fin, sen visade han en massa tips och trix för hur man skulle få den att bli bättre.
Vi fick också en del råd på vägen.

Nu är det dags att ställa sig I jättekön för att hämta ut våra prylar vi fick idag. Det är folk som hoppade över sista sessionen för att ställa sig i kön.IMG_3868 (640x427)